Уникални и ръчно изработени сватбени покани и изображения
Уникални и ръчно изработени сватбени покани PDF Печат Е-поща
Представяме на Вашето внимание нашите нови модели уникални и ръчно изработени покани!

В този раздел можете да разгледате нашите продукти, които изработваме ръчно. Възможни са персонализации, смяна на цветове и фонове. Можем да посрещнем Вашите идеи, за да реализираме едно по-различно тържество.

В тон с модните тенденции на 2019 г. предлагаме покана в стил Винтидж. Поканата е изработена от висококачествен златист картон, нежни копринени панделки. На челото на поканата поставяме персонализирани инициали на младоженците в подбран естетически шрифт. Към поканата предлагаме също така изработени в същия стил номера за маси, табелки с имена и менюта. По този начин, съчетано с украсата на Вашето тържество, постигаме цялостна картина на нежност, красота и елегантност.


altaltalt
Предлагаме на Вашето внимание също така и син Винтидж модел. Поканата е изработена върху светлосин, висококачествен картон със златни отблясъци. Към поканата предлагаме също така изработени в същия стил номера за маси, табелки с имена и менюта.

altС нашата покана "Вестник" ще можете да пресъздадете старата английска традиция, браковете да бъдат официално обявявани в най-четените ежедневници. Така анонсът на Вашето тържество ще придобие една неподражаема оригиналност.

alt

Време е за пътешествия. Покана изработена по индивидуален проект на една прекрасна булка.

altalt