Представяме на Вашето внимание нашите  модели уникални и ръчно изработени сватбени покани, както и всички съпътстващи елементи , изработвани от картон!
 
В този раздел можете да разгледате нашите продукти, които изработваме ръчно. Възможни са персонализации, смяна на цветове и фонове. Можем да посрещнем Вашите идеи, за да реализираме едно по-различно тържество.
 
Предлагаме изработка на сватбено табло за настаняване в ресторант. В съответствие на таблото, цялостната украса и концепцията на Вашето тържество, предлагаме изработка на табели с имена за маси, менюта, номера за маси. По този начин, съчетано с украсата на Вашето тържество, постигаме цялостна цялостна картина на нежност, красота и елегантност.
Номера и табели за маси:
Предлагаме персонализирани покани, изработвани от различни цветове висококачествен картон, с многообразни елеменсти за декорация. Всяка покана може да бъде изработена по индивидуалните желания на клиента.

Няколко предложения в кралско червено. Към поканата предлагаме също така изработени в същия стил номера за маси, табелки с имена и менюта.

 

С нашата покана “Вестник” ще можете да пресъздадете старата английска традиция, браковете да бъдат официално обявявани в най-четените ежедневници. Така анонсът на Вашето тържество ще придобие една неподражаема оригиналност.

Време е за пътешествия. Покана изработена по индивидуален проект на една прекрасна булка.