Поръчки и доставка на сватбени покани и аксесоари

1.  Поръчка

Поръчки могат да бъдат направени в нашия офис в гр. София, ул. Княз Борис I 94, онлайн на адрес office@takrida.com , на телефон 0895 71 01 779, както и в страницата ни във Фейсбук Покани, аксесоари, украси за сватби и кръщенета Такрида ЕООД или Инстаграм svatbatakrida. За поръчка е необходимо да бъдат уточнени: модел на покана/коледна картичка/аксесоар, количество, текст, шрифт за надписване, цвят на надписване. За аксесоарите е необходимо посочването на примерен модел и уточняване на детайли.

Поръчките се приемат в рамките на 24 часа, потвърждението на поръчката, както и информацията за изпратените стоки, се получава по електронната поща. За да потвърдим Вашата поръчка, ще се свържем с Вас по телефона.

2. Изработка на поръчката:

  • Изработка на предпечатен проект до 3 работни дни след получаване на капаро от минимум 50% от стойността на поръчката и текст за надписване за сватбени покани и коледни картички;
  • Надисване на сватбени покани и коледни картички – до 3 работни дни след потвърждаване на проекта;
  • Изработката на сватбените аксесоари зависи от натовареността, затова се уточнява допълнително в момента на поръчката;
  • Изработка на сватбена украса в ресторант – съгласно уговорените срокове при поръчка на сватбена украса;

2. Плащания

Посочените цени са без ДДС. Поръчките се считат за приети след заплащане на капаро минимум 50% от стойността на поръчката за сватбените артикули.

Плащанията се извършват в брой на място, наложен платеж, както и по банков път .

 3. Доставка, такси и опаковки

Поръчаните стоки се изпращат със СПИДИ и ЕКОНТ, като всички разходи по изпращането са за сметка на клиента. Заплащането става чрез наложен платеж. При желание на клиента може да бъде извършено по банков път. Стоката достига до Вас в оригинална опаковка на куриерската фирма.

4. Срок на доставка

Срокът на доставка е от 2-4 работни дни. Продуктите се изпращат на следващия работен ден, след потвърдена по телефона поръчка. Ако е делник, пратката може да бъде получена от Купувача на по-следващия ден. Тази схема важи, когато в работния план на куриера не попадат почивни дни и национални празници.

 

Поръчки и доставка на коледни картички

Поръчка

Поръчки могат да бъдат направени в нашия офис в гр. София, ул. “Княз Борис I” 94, онлайн на адрес office@takrida.com , на телефон  0895 71 01 79, както и в страницата ни във Фейсбук Коледни картички Такрида. За поръчка е необходимо да бъдат уточнени: модел на коледна картичка, количество, текст, шрифт за надписване, цвят на надписване. При поместване на лого, логото трябва да ни бъде изпратено във векторен формат  *.cdr, *.eps, *.ai.

Изработка

  • проект за предпечат – до 2 работни дни
  • печат на картички с променена визия- до 7 работни дни
  • надписване –  до 3 работни дни

Доставка

  • Поръчките се изпращат с куриерска фирма Спиди, за сметка на получателя. При поръчки над 1000 лв. доставката е за сметка на Такрида.

Плащане

Плащанията се извършват след издадена фактура по банков път или на място.

Забележка:

След 6.12 сроковете за изпълнение се уговарят индивидуално.